8 sfaturi pentru cumpărături de început de școală

Este timpul pentru copiii să se întoarcă la școală! Dacă sunteți copleșit de tot ce aveți nevoie pentru a cumpăra și a organiza, nu atingeți încă butonul de panică. Aceste sfaturi vă vor ajuta să economisiți bani și să reduceți și stresul.

  1. Faceți un inventar al proviziilor pe care le are deja copilul. Vei fi uimit de caietele, pixurile, markere și riglele uitate pe care le găsești într-un sertar sau în rucsacul de anul trecut.
  2. Nu incepeti cumparaturile chiar din prima zi de scoala. Pe parcurs se vor aduna mai multe pe lista si mai bine comandati totul o singura data.
  3. Comparați prețurile online înainte de a pleca la cumpărături. Foarte important cumparati online si evitati aglomeratia din magazine.
  4. Cumpărați rucsacul sau ghiozdanul de scoala care sa fie pe placul copilului. Alegeti un model pentru varsta potrivita si interesativa de cat de multe carti si caiete trebuie purtate in fiecare zi la scoala. Luati in calcul pentru primul clasele primare un model gen troller
  1. Asteptati prima sedinta cu parintii si daca descoperiti ca sunt lucruri comune de cumparat comandati totul o data pentru toata clasa. Pentru clasele mici si gradinita luati in calcul sacul sport pentru depozitarea lucrurilor.
  2. Așteptați să cumpărați haine până după începerea școlii. Știu că este vorba despre prima zi de școală, dar cele mai bune oferte vin mai târziu în septembrie. Articole precum cizme, blugi din denim, pulovere și paltoane vin întotdeauna cu reduceri mai mari, mai târziu în toamnă.
  3. Inscrieti-va la newslettere si asteptati sa primiti pe e-mail mesaje cu promotii si reduceri. Cand vine vorba despre scoala vor mai fi lucruri cu care va trebui sa va aprovizionati pe parcursul anului. Urmariti perioada de reduceri si anticipati ce lucruri veti avea nevoie.
  1. Important! Transforma o zi obisnuita de cumparaturi pentru scoala intr-o zi frumoasa impreuna cu copilul tau. Programează-ți timp cu fiecare copil in cazul in care ai mai multi oferindu-le atenția ta nedivizată mai ales daca sunt de varste diferite. Cresc atât de repede, așa că investește-ți timpul în a face amintiri de durată.

 

Produse noi pentru scoala si gradinita acum pe Happyschool.ro !
Intra sa vezi