Gustări pentru școală și grădiniță. Mancare sanatoasa la scoala!

Un nou an şcolar si părinţii incep sa fie stresati. Ce va manca cel mic la scoala? Va deschide pachetelul? Cum il conving pe cel mic sa nu lase pachetul nemancat? De data aceasta, nu este vorba despre meniu, ci despre cum ii convingem sa nu uite de pachetelul pus de acasa. Gustarea poate fie foarte gustoasa dar gentuta pentru pranz este motivul pentru care pachetul nu va fi uitat. Parada gentutei de pranz cu pesonaje din desenele animate este foarte importanta. Gentuta pentru mancare va fi un motiv de distractie in pauza mare.

MAI MULTE OFERTE LA PRETURI MICI  PE HAPPYSCHOOL.RO

Gentuta pentru  mancare poate fi folosita inca de la gradinita. Cel mic va invata cu responsabilitate si mut drag ca acolo mama a pus ceva bun. Pachetul pregatit va fi in grija persoanjelor iubite de cel mic. La Happyschool avem o multime de persoanje dragute atat pentru fetite cat si pentru baieti care inveselesc ora mesei.

Gentuta pentru pranz la scoala sau gradinita este un motiv ca ora mesei sa fie mai placuta prin joaca. Gentuta pentru mancare are interior termoizolat si va pastra alimentele proaspete mai mult timp.

Datorita dimensiunilor si faptului ca are interior termoizolat acesta gentuta poate fi folosita si in deplasari. Ideala in excursiile organizate de scoala sau gradinita. Gentuta mancare poate fi chiar la moda pentru scoala si pastreza igieni mancarea. La gradinita este un acesoriu util pentru sticla de apa sau un mic desert pus de parini.

Tot pentru scoala sunt si seturile Combo cu cutie pentru pranz si sticla de apa. Cu persoanje dragute cu dedicatie pentru o mica gustare la scoala sau gradinita cu sticulta de apa inclusa sunt ideal pentru orice iubitor de desene animate.

Gentuta pranz pentru gradinita, combo set cu personaje Disney este practica si frumoasa. Gentuta pranz pentru gradinita va fi indragita de mici scolari.

Produse noi pentru scoala si gradinita acum pe Happyschool.ro !
Intra sa vezi