Sfaturi pentru a picta cu copii mici, fără a întoarce casa pe dos.

Pictura cu copii mici poate fi un pic cam provocatoare.Iți imaginezi deja jumătate din casa colorata, acuarele peste tot, carioci și hârtii împrăștiate.Creația și pictura este buna pentru copii, relaxează și educa. Desenatul face bine chiar și pentru adulți asa ca ne putem alătura celor mici cel Putin o jumătate de ora pe zi. Pe lângă timp de calitate cu cei mici vom avea desene pentru amintire și un pic de relaxare.

Joaca fara dezordine!

O da, am uitat de partea cu “casa pe dos” … se rezolva! Am o soluție…pictatul nu trebuie să fie ATât de speriat pentru o casa curata sau de stresant pentru mama. Totul este să pregătiți coltul de pictura cu grija.

Masa cu accesorii de colorat și personaje sigur va atrage atenția celui mic și ii va crea coltul de pictura cu toate accesorii de care are nevoie. Creioane colorate cerate, creioane colorate simple, acuarele,etichete și carte de colorat toate pentru o aventura colorata.

Setul de colorat portabil este o idee foarte buna atât pentru acasă cât și pentru micile vacante în cer vrei ca cel mic sa fie preocupat cu ceva.   Cărucior cu accesorii de colorat și personaje pe cât de distractiv și ingenios pe atât de practic. Poți depozita  astfel toate accesoriile de colorat cât și micile creații. Ușor de transportat în weekend la bunici sau o joaca în gradina. Setul  trolee cu colorai  o alta soluție practica pentru a colora și te juca fără jucării împrăștiate.

Produse noi pentru scoala si gradinita acum pe Happyschool.ro !
Intra sa vezi