Pachetelul pentru gradiniță!

Începerea grădiniței este o etapă atât de mare și poate provoca o mulțime de emoții pentru copii și părinți deopotrivă. Desfacerea pachetelului  ar trebui să fie o sursă de confort si bucurie, așa că o listă cu mese ușoare, delicioase și hrănitoare pe care copiii le vor adora. Menținerea mâncărurilor captivantă dar  și hrănitoare  pentru copii poate fi adesea o provocare. Pregătirea și ambalarea pentru masa de școală sau gradinita poate îngreuna și mai mult. Dar găsirea inspirației de masă este la doar un clic distanță!

Cu persoanje

 

Produsele cu personaje sunt o solutie pentru a face ora mesei mai vesela. Sticluta cu apa si gentuta pentru pachetel au un rol important.Deasemenea alegerea alimentelor inteligente vă poate ajuta copilul sa se bucure de ora mesei.

Ușor de deschis

 

Pachetelul cu alimente ușor de deschis si mancat este o solutie buna. Dacă copilul tău trebuie să deschidă o mulțime de pachete si pachetele complicate, infoliate si reimpachetate poți conta să revină cu un prânz care abia a fost atins … mai ales în primele săptămâni în care se acomodează cu rutina. O cutie de prânz cu un servetel langa, o sticluta de apa, toate puse intr-o gentuta de gradinita sunt practice si usor de folosit.

Gandeste-te la o surpriza, una mica mica . Din cand in cand sa  gaseasca cel mic dupa ce a terminat de mancat de exemplu  un desen cu o inimioara si ursulet ascunsa in cutia de mancare va aduce un zambet celui mic si te va simti mai aproape. Poti dezvolta un mic joc cu mesaj sub forma de desene de care cel mic sa se bucure de fiecare data cand deschide cutiuta de mancare.

Ambalează alimente ușor de mestecat. Alimentele care sunt greu de mestecat reprezintă nu numai un pericol de sufocare, dar pot încetini cantitatea de nutrienți / calorii pe care le primește copilul la ora prânzului. Cu cât sunt mai ușor de mancat, cu atât poti avea surpriza si cutia de prânz a copilului sa devină goala. Unul dintre preferatele fiului meu este iaurtul grecesc. Este bogat în proteine, îl poate mânca repede (fără să fie necesară aproape nici o mestecare).

DESCOPERĂ OFERTE DE ÎNCEPUT DE SCOALA SI GRADINITA Happyschool.ro
Produse noi pentru scoala si gradinita acum pe Happyschool.ro !
Intra sa vezi